Wilt u een tweedehands piano kopen?

Frans Pietjouw is een ervaren en gediplomeerd pianotechnicus die u graag ondersteunt bij de aanschaf van een tweedehands piano of vleugel. Wij hebben in onze winkel een ruime keuze aan tweedehands piano 's en vleugels. Pietjouw Piano Atelier heeft een aanbod van 10 tot 15 instrumenten. Het kopen van een tweedehands piano of vleugel wordt bij ons vooraf gegaan met een goed advies. Bekijk hier ons aanbod piano's en vleugels.

 

 

Tweedehands piano kopen nabij Rotterdam

Wij hebben prachtige tweedehands piano's en vleugels staan in onze winkel in Oude Tonge (nabij Rotterdam in Zuid-Holland). Een tweedehands piano kopen moet u met zorg doen. Wilt u weten wat voor piano het beste bij u past? Maak dan een afspraak met ons en u krijgt professioneel advies. Op vrijdagen en zaterdagen is onze winkel geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Daarbuiten kunt u natuurlijk ook langskomen en informatie krijgen over een tweedehands piano kopen. Laat dan een bericht achter via ons contactformulier

 

 

 

Waar moet u op letten?

Nieuwe en goedkope piano's worden veelal in Azië gemaakt. Deze instrumenten hebben echter een heel ander karakter dan een goede tweedehands piano of vleugel. Wij nodigen u graag uit om bij ons te ervaren wat het betekent om op een goede tweedehands piano te spelen. Naast prijs en karakter is het binnenwerk iets waarop u zeker moet letten. Maak gerust met ons een afspraak dan leggen we u precies uit waarop u moet letten.